رشد 7 درصدی تولید گوشت قرمز در استان قزوینمدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: 2610 تن گوشت قرمز طی آبان ماه سال جاری در واحدهای دامی استان قزوین تولید شد. - محمد میربابایی در گفت و گو با خبرنگار فارس در قزوین از تولید دو هزار و 610 تن گوشت قرمز در واحدهای صنعتی دامپروری فعال استان طی آبان ماه امسال خبر داد. وی افزود: این میزان گوشت قرمز تولید شده در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 2 هزار و 428 تن بوده، 7 درصد رشد داشته است. مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: پیش بینی می شود تا پایان سال جاری 33 هزار و 150 تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری استان قزوین تولید شود. این مسوول عنوان کرد: در حال حاضر 17 هزار و 897 بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در سطح استان قزوین فعالیت دارند. میربابایی تاکید کرد: در صورت دسترس بودن نهاده های کافی و رفع کمبود نقدینگی پیش بینی می شود تا پایان سال جاری بتوان به اهداف کمی و کیفی در تولید گوشت قرمز در استان دست یافت. پایان پیام/ برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |