تولید بیش از 2000 تن گوشت مرغ در شهرستان مرزی میرجاوهمدیر جهاد کشاورزی شهرستان میرجاوه گفت: طی 9ماهه گذشته سال جاری، در25 واحدصنعتی پرورش مرغ گوشتی منطقه بیش از یک میلیون و 120هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده و با این میزان جوجه ریزی، - ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میرجاوه گفت: طی 9ماهه گذشته سال جاری، در25 واحدصنعتی پرورش مرغ گوشتی منطقه بیش از یک میلیون و 120هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده و با این میزان جوجه ریزی، بیش از 2 هزار تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شد. محسن کهرازهی در گفت وگو با ایسنا- افزود: با سرمایه گذاری 800 میلیارد ریالی بخش خصوصی ، 8 واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی جدید با ظرفیت 160 هزار قطعه در سطح شهرستان میرجاوه و با پیشرفت فیزیکی 20 تا 90 درصد در حال احداث است. وی تصریح کرد: با عنایت به شرایط مساعد این شهرستان جهت تولید گوشت سفید و همت سرمایه گذاران ، برای تعداد 35طرح دیگر نیز مجوز اولیه صادر شده و به زودی عملیات اجرایی آنها آغاز خواهد شد. مدیر جهادکشاورزی میرجاوه اظهارکرد: از ابتدای امسال تاکنون ، 9 واحد جدید صنعتی پرورش مرغ گوشتی در سطح شهرستان به بهره برداری رسیده و تعداد مرغداری های شهرستان به 25 واحد ارتقا یافته است. انتهای پیام برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |