مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 دی 1402 ساعت 11:452023-12-23پزشكي

شناسایی عامل کاهش خطر ابتلا به سرطان روده


بر اساس بزرگترین مطالعه متخصصان دانشکده بهداشت عمومی در امپریال کالج لندن، افزایش مصرف سبزیجات برگ دار مانند اسفناج و خانواده کلم می تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا 7 درصد کاهش دهد.

- جی پلاس ، نشریه پزشکی مدیکال اکسپرس گزارش داد ، در مطالعه ای که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده، متخصصان داده های بیش از 70 هزار فرد را تجزیه و تحلیل کردند تا نحوه تاثیر فولات یا ویتامین B 9 بر سرطان روده بزرگ را شناسایی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ مطابق با مطالعات قبلی آنان دریافتند احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ، کولون و سرطان رکتوم به ازای هر 260 میکروگرم فولات، هفت درصد کاهش می یابد.

در انگلیس، سرطان روده چهارمین سرطان شایع است و هر ساله نزدیک به 45 هزار نفر به این بیماری مبتلا می شوند.

از هر 18 زن یک نفر و از هر 15 مرد یک نفر در طول زندگی خود به سرطان روده مبتلا می شود.

فولات شکل طبیعی ویتامین B 9 است و در بسیاری از غذا ها یافت می شود.

منابع خوب شامل غذا هایی مانند اسفناج، کلم، کلم بروکلی، تخمه آفتابگردان، غلات کامل، حبوبات مانند نخود، عدس و لوبیا و میوه ها به ویژه مرکبات مانند پرتقال است.

فولات همچنین به عنوان مکمل به شکل اسید فولیک موجود است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی عامل کاهش خطر ابتلا به سرطان روده

شناسایی عامل کاهش خطر ابتلا به سرطان روده