تولید محصولات غذایی در سال 1410 به 141 تن می رسدبه گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از کرج، مجتبی خیام نکویی، معاون وزیر و رییس سازمان تات، امروز در حاشیه بازدید از موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، با بیان اینکه در حوزه امنیت غذایی هدف گذاری های که شده در افق سال 1410 باید 141 میلیون تن تولید غذا باشد، گفت: در افق سال 1430 باید 180 میلیون تن غذا تولید شود که در سند امنیت غذایی دیده شده است. وی با اشاره به اینکه شرایط موجود 125تن تولید غذا است، افزود: مهم ترین راهبرد افزایش بهره بری از بعد کمی و کیفی است. نکویی در خصوص یکی از چالش ها، گفت: افزایش ضایعات یکی از چالش ها در این حوزه است که حدود 30درصد ضایعات در بخش کشاورزی داریم. وی ادامه داد: یکی از مهم ترین راهبردها، کاربرد فناوری نوین به ویژه فناوری هسته ای است. نکویی با بیان اینکه حدود پنجا و هشت سال از کاربرد فناوری هسته ای در بخش کشاورزی می گذرد، بیان کرد: اما در کشور آنطور که باید مورد استفاده قرار نگرفته است. وی ادامه داد: در دوره های مختلف 67 پروژه به اجرا در آمده که مهم ترین حوزه که در 2سال اخیر کاربردی تر شده در دولت سیزدهم است. این مقام مسوُول افزود: باتوجه به تنوع کاربرد فناوری هسته ای در فرآیند به نژادی، اصلاح دام و افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی، مبارزه با آفات و بیماری ها اگر فرآیند وارد بخش کشاورزی شود حداقل هدفی که در افق سال 141 برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |