مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 دی 1402 ساعت 10:002023-12-24بين الملل

داستان غافلگیری خدمه ماموریت «آپولو 8» با شام کریسمس


تدارک یک شام خوشمزه برای کریسمس سال 1968، خدمه ماموریت «آپولو 8» را غافلگیر کرد.

در این گزارش به بررسی جزییات شام غافلگیرکننده کریسمس می پردازیم.

- تدارک یک شام خوشمزه برای کریسمس سال 1968، خدمه ماموریت آپولو 8 را غافلگیر کرد.

در این گزارش به بررسی جزییات شام غافلگیرکننده کریسمس می پردازیم.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا و به نقل از ناسا، در کریسمس سال 1968، خدمه ماموریت آپولو 8 (Apollo 8) متشکل از فرانک بورمن (Frank Borman)، جیم لاول (Jim Lovell) و بیل آندرس (Bill Anders)، یک شگفتی را در قفسه غذای خود پیدا کردند.

این شگفتی، یک شام کریسمس مخصوص بسته بندی شده در فویل و تزیین شده با روبان های قرمز و سبز بود.

این غذاهای خانگی ساده که ناسا می توانست برای یک پرواز فضایی در آن زمان فراهم کند، روحیه و اشتهای خدمه را تا اندازه زیادی بهبود بخشید.

مهم تر از آن، این وعده غذایی یک نقطه عطف در تاریخ غذای فضایی بود.

در راه رسیدن به ماه، خدمه آپولو 8 خیلی گرسنه نبودند.

مالکوم اسمیت (Malcolm Smith) دانشمند مواد غذایی، میزان کم خوردن خدمه را مستند کرد.

بورمن کمترین مقدار از این سه مورد را خورد و تنها 881 کالری را در روز دوم مصرف کرد که موجب نگرانی چاک بری (Chuck Berry) جراح پرواز شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

داستان غافلگیری خدمه ماموریت «آپولو 8» با شام کریسمس

داستان غافلگیری خدمه ماموریت «آپولو 8» با شام کریسمس