مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 دی 1402 ساعت 17:402023-12-25اقتصادي

پخت ته چین مرغ زعفرانی در 6 مرحله! + آموزش تصویری


در بین غذا های ایرانی در سال های مختلف غذا های بسیاری مورد توجه و ستایش قرار گرفته اند، اما یکی از غذا هایی که همواره محبوبیت فراوانی داشته است ته چین مرغ زعفرانی است.

- 1.

آبکش کردن برنج در ابتدای کار برنج را از چند ساعت قبل شسته و با مقداری نمک خیس می کنیم.

درون یک قابلمه متوسط آب می ریزیم و روی اجاق گاز قرار می دهیم.

پس از اینکه آب جوشید، برنج را به آن اضافه کرده و پس از اینکه برنج کمی با آب جوشید آن را درون یک صافی آبکش می کنیم.

مدت زمان جوشیدن برنج بسته به نوع برنج شما و مدت زمان خیس خوردن آن در آب می تواند متفاوت باشد.

برای اطمینان چند دانه برنج را از آب بردارید و بین انگشتان فشار دهید.

اگر اطراف دانه های برنج کمی نرم شده و مغز آن هنوز مقداری سفت است می توانید برنج را آبکش کنید.

مهم است که برای تهیه ته چین، برنج را در زمان درست آبکش کنید وگرنه ممکن است ته چین شما خمیر شود.

2.

پخت مرغ مرغ را درون یک قابلمه کوچک قرار دهید و روی آن مقداری آب بریزید.

به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و اجازه بدهید تا بپزد.

برای گرفتن بوی زهم مرغ یک عدد پیاز کوچک را به چهار قسمت تقسیم کرده و درون قابلمه بیندازید.

پس از گذشت زمان کافی، با یک چنگال میزان پخته بودن مرغ را امتحان کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پخت ته چین مرغ زعفرانی در 6 مرحله! + آموزش تصویری

پخت ته چین مرغ زعفرانی در 6 مرحله! + آموزش تصویری