تولید سالانه 3177 تن قارچ خوراکی در کرمانشاهمدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: سالانه 3177 تن قارچ خوراکی در واحدهای پرورش قارچ استان تولید می شود. - رحمان فیض قربانی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه استان کرمانشاه 219 سالن پرورش قارچ دارد، گفت: سطح زیرکشت قارچ در این واحدها در مجموع 18. 5 هکتار است. مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه سالن های پرورش قارچ قابلیت تولید پنج دوره محصول در طول سال را دارند، گفت: سالانه 3177 تن قارچ در سالن های پرورش قارچ استان تولید می شود. فیض قربانی افزود: در سالن های پرورش قارچ استان کرمانشاه تنها تولید قارچ دکمه ای داریم. وی با بیان اینکه بیشترین واحدهای تولید قارچ استان در شهرستان کرمانشاه راه اندازی شده، گفت: بجز در شهرستان های منطقه اورامانات و ثلاث باباجانی در دیگر شهرستان های استان کم و بیش واحد تولید قارچ فعال است. فیض قربانی در ادامه بازار مصرف عمده قارچ تولیدی در سالن های پرورش قارچ استان را در داخل استان دانست و گفت: بخشی از تولیدات قارچ استان هم روانه بازار عراق می شود. وی سپس با اشاره به دربرنامه بودن توسعه واحدهای پرورش قارچ در استان، گفت: از متقاضیان ایجاد واحدهای پرورش قارچ در سطح صنعتی (بالای 6000مترمربع)به شرط داران بودن مجوز زمین، آب، گاز و برق حمایت تسهیلاتی می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |