افزایش ابتلا به تب مالت با مصرف آغوزرییس شبکه دامپزشکی سبزوار در خصوص افزایش ابتلا به تب مالت با مصرف آغوز هشدار داد. - ایسنا/خراسان رضوی رییس شبکه دامپزشکی سبزوار در خصوص افزایش ابتلا به تب مالت با مصرف آغوز هشدار داد. برات الله زیدآبادی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به انتقال بیماری تب مالت از طریق مصرف آغوز اظهار کرد: تب مالت به عنوان یکی از مهمترین بیماری های مشترک انسان و دام بوده که به دلیل سقط جنین در دام، کاهش تولید شیر، عقیمی، نازایی در دام های مبتلا و همچنین ابتلای انسان به تب مالت از بعد اقتصادی و بهداشتی حائز اهمیت است. وی اظهار کرد: با توجه به فصل زایش و شیردهی دام ها و به دلیل استقبال از مصرف آغوز شیر شاهد موارد بیشتری از ابتلا به بیماری تب مالت هستیم. رییس شبکه دامپزشکی سبزوار خاطرنشان کرد: میکروب تب مالت می تواند در شیر گاو، بز، گوسفند و شتر وجود داشته باشد و از طریق مصرف آغوز به راحتی به انسان منتقل شود، همچنین بیشتر افراد مبتلا به بیماری تب مالت در روستاها و حاشیه شهر ساکن هستند. وی در ادامه بیان کرد: به منظور پیشگیری از ابتلا به این بیماری به شهروندان توصیه می شود از مصرف فراورده های لبنی غیرپاستوریزه نظیر شیرخام، آغوز، پنیر تازه، خامه و سرشیرهای فله ای خودداری نمایید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |