کتاب «به نژادی و به زراعی گندم، امنیت غذایی در عصر تغییر اقلیم» منتشر شدتوسط انتشارات جهاد دانشگاهی خراسان رضوی کتاب «به نژادی و به زراعی گندم، امنیت غذایی در عصر تغییر اقلیم» به چاپ رسید. - کتاب به نژادی و به زراعی گندم، امنیت غذایی در عصر تغییر اقلیم منتشر شد توسط انتشارات جهاد دانشگاهی خراسان رضوی کتاب به نژادی و به زراعی گندم، امنیت غذایی در عصر تغییر اقلیم به چاپ رسید. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، این کتاب که توسط متیورینولدز و هانس-یوآخیم براون تالیف شده، از سوی دکتر محمد کافی، دکتر زهرا کیامرثی و مهندس عاطفه میرزاییان ترجمه شده است. در پیشگفتار کتاب به نژادی و به زراعی گندم، امنیت غذایی در عصر تغییر اقلیم که در 623 صفحه و 32 فصل به چاپ رسیده، آمده است: گندم اگر برای دیگر مردم دنیا یک گیاه زراعی و ماده اولیه نان است و بیش از 20 درصد کالری و پروتیین جیره غذایی انسان ها را تشکیل می دهد، برای ایرانیان نه تنها مهمترین ماده غذایی است، بلکه مایه برکت سفره و مقدس است. گندم گیاهی است که نقش ایرانیان در اهلی کردن آن بسیار محتمل است و نه تنها سابقه طولانی استفاده ایرانیان از نان یکی از مهمترین مستندات است، بلکه در بقایای آثار باستانی و غارهای غرب ایران به وفور، یافت شده و هنوز هم اجداد اهلی و وحشی آن در غرب ایران رشد می کنند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |