مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 دی 1402 ساعت 03:202024-01-15پزشكي

غذاهای بنفش چه خاصیتی دارند؟


وجود رنگ بنفش در میوه ها و سبزیجات، اغلب نشانه مواد مغذی موسوم به «آنتوسیانین» است.

- وجود رنگ بنفش در میوه ها و سبزیجات، اغلب نشانه مواد مغذی موسوم به آنتوسیانین است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، هرچند همچون سایر مواد مغذی گیاهی مصرف آنتوسیانین ها برای عملکرد درست ارگان های بدن حیاتی نیست اما این ترکیبات به محافظت از سلول های شما در برابر آسیب هایی که می تواند منجر به بیماری شود، کمک می کنند.

در ادامه به نقل از وب ام دی به چند مورد از این مواد غذایی و فواید آن ها خواهیم پرداخت.

* آلو آلوها معمولا جزو اولین خوراکی های بنفش رنگی هستند که ممکن است برای بیشتر افراد آشنا باشند.

هرچه میوه پررنگ تر باشد، آنتوسیانین بیشتری دارد.

میوه های رسیده نیز دارای مواد مغذی قابل استفاده بیشتری خواهند بود.

همچنین پوست میوه می تواند 20 برابر بیشتر از گوشت داخل آن آنتی اکسیدان داشته باشد.

* سته یا بِری و توت (berry) اگرچه آنتوسیانین ها با رنگ بنفش مرتبط هستند، رنگدانه ها می توانند از قرمز تا آبی متغیر باشند.

زغال اخته، شاه توت، توت فرنگی و .

همه دارای خواص مشابهی هستند.

بر اساس مطالعاتی که روی کودکان و بزرگسالانی که از بلوبری استفاده می کنند انجام شد، این خوردنی ها ممکن است قدرت مغز و خلق و خوی شما را تقویت کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

غذاهای بنفش چه خاصیتی دارند؟

غذاهای بنفش چه خاصیتی دارند؟