سرطان زایی نمک دریا و سنگ نمک / کاهش خطر سرطان روده بزرگ با مصرف لبنیاتمدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با هشدار نسبت به مصرف زیاد نمک در ایرانی ها، در عین حال ضمن تاکید بر لزوم مصرف نمک یددار، نسبت به عوارض جبران ناپذیر نمک هایی تحت عنوان سنگ نمک، - مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با هشدار نسبت به مصرف زیاد نمک در ایرانی ها، در عین حال ضمن تاکید بر لزوم مصرف نمک یددار، نسبت به عوارض جبران ناپذیر نمک هایی تحت عنوان سنگ نمک، نمک دریا، نمک صورتی و . هشدار داد. دکتر احمد اسماعیل زاده در نشست خبری پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با محوریت نمک یُد دار و لبنیات، گفت: از اول تا هفتم بهمن ماه پویش جدیدی در ادامه پویش ملی سلامت خواهیم داشت. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، در واقع این پویش جدید با موضوع نمک و شعار انتخاب همه: نمک کم، اما تصفیه شده یددار و سپس هشتم تا پانزدهم بهمن ماه با موضوع لبنیات و شعار از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی برگزار خواهد شد. او تاکید کرد: یکی از عوامل خطر عمده فشارخون مصرف نمک زیاد است. طبق تحقیقات صورت گرفته مصرف نمک در کشور ما دو برابر حد استاندارد است. وی افزود: توصیه ما این است که استفاده از نمک طعام در غذا و استفاده از نمک در سر سفره غذا کاهش یابد و همان میزان کم مصرف هم نمک یددار و تصفیه شده باشد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |