مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 1 دی 1402 ساعت 16:402023-12-22پزشكي

بهترین فوت و فن پخت ته دیگ در مدل های مختلف!


برای گرفتن ته دیگ با ظاهری زیبا، آن را بلافاصله بعد از پخت از قابلمه جدا نکنید.

بهتر است چند دقیقه صبر کنید تا قابلمه خنک شود و بتوانید ته دیگ را به راحتی از ظرف جدا کنید.

- در این مقاله فوت و فن تهیه انواع ته دیگ به شما آموزش داده می شود.

ته دیگ یک غذای سنتی و محبوب در ایران است که با استفاده از برنج و مواد مختلف تهیه می شود.

از انواع مختلف ته دیگ، از ته دیگ سیب زمینی گرفته تا ته دیگ کدو حلوایی، در این مقاله برخی از بهترین روش ها و مواد مورد استفاده برای تهیه ته دیگ های خوشمزه و مجلسی را خواهید آموخت.

فوت و فن تهیه ته دیگ سیب زمینی رنده شده با کنجد ته دیگ سیب زمینی رنده شده با کنجد یک غذای خوشمزه و محبوب در فرهنگ آشپزی ایرانی است.

این غذا را می توان به راحتی در خانه تهیه کرد.

دستور تهیه آن به شکل زیر است: مواد لازم: چند عدد سیب زمینی متوسط زعفران: به مقدار لازم کنجد تازه یا تازه آسیاب شده: 2-3 قاشق غذاخوری نمک: به میزان لازم روغن مایع: به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را پوست بکنید و به صورت درشت رنده کنید.

سیب زمینی ها را در آب سرد بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا نشاسته آن ها به خوبی جدا شود.

سپس سیب زمینی ها را از آب خارج کرده و به خوبی خشک کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهترین فوت و فن پخت ته دیگ در مدل های مختلف!

بهترین فوت و فن پخت ته دیگ در مدل های مختلف!