پیش بینی تولید 5 هزار تن گوشت بوقلمون در استان قزوینمدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پیش بینی می شود تا پایان سال جاری بیش از پنج هزار تن گوشت بوقلمون در واحدهای پرورشی استان تولید شود. - علی رمضانپور در گفت و گو با خبرنگار فارس در قزوین از تولید 3 هزار و 853 تن گوشت بوقلمون در واحدهای تولیدی این استان طی نه ماهه سال جاری خبر داد. وی افزود: این میزان تولید گوشت بوقلمون نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 2 هزار و 946 تن بوده، 12 درصد افزایش داشته است. مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: پیش بینی می شود تا پایان سال جاری بیش از پنج هزار تن گوشت بوقلمون در واحدهای پرورشی استان تولید شود. این مسوول ادامه داد: در حال حاضر 23 واحد پرورش گوشت بوقلمون به ظرفیت 275 هزار قطعه در استان فعال هستند. رمضانپور بیان کرد: مدت زمان دوره پرورش گوشت بوقلمون 4 ماهه است و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی در این استان در شهرستان تاکستان با ظرفیت 64 هزار و 100 قطعه است. گفتنی است بازار مصرف گوشت بوقلمون استان قزوین بیشتر استان های تهران، کرج و اصفهان هستند. پایان پیام/ برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |