اگر نان سنگک دوست دارید بخوانید! نان سنگک از کجا آمد و طراح تنور پختش کیست؟ + عکسسنگک نانی است که فقط در ایران رایج است بنابراین می توان آن را نان ملی ایران نامید. نان سنگک در قدیم نان طبقه اشراف یا نظامیان بوده و همچنین سنگکی ها نانوایی های فصلی بوده اند و بیشتر در زمستان و ماه رمضان پخت می کرده اند. - جی پلاس ؛ نان سنگک، نانی است که فقط در ایران رایج است؛ بنابراین می توان آن را نان ملی ایران، نامید. همشهری نوشت: سنگک نانی است که فقط در ایران رایج است بنابراین می توان آن را نان ملی ایران نامید. نان سنگک در قدیم نان طبقه اشراف یا نظامیان بوده و همچنین سنگکی ها نانوایی های فصلی بوده اند و بیشتر در زمستان و ماه رمضان پخت می کرده اند. کهن ترین فرهنگی که در آن نام نان سنگک آمده برهان قاطع می باشد که در سال 1062 ه. ق نگارش شده است. سنگک؛ نوعی نان است که روی سنگ ریزه های داغ در تنور می پزند. سنگک نانی است که فقط در ایران رایج است بنابراین می توان آن را نان ملی ایران نامید. نان سنگک در قدیم نان طبقه اشراف یا نظامیان بوده و همچنین سنگکی ها نانوایی های فصلی بوده اند و بیشتر در زمستان و ماه رمضان پخت می کرده اند. در سالنمای کمیته نانوایان تهران که در تاریخ 19 اردیبهشت سال 1326 در تهران منتشر شده درباره پیدایش نانوایی و نان سنگک این طور آمده است: شاه عباس برای رفاه حال طبقات تهیدست و لشکریان خود که غالبا در سفر احتیاج به نان و خ برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |