آغاز پویش ملی تغذیه سالم در استان یزدرییس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه گفت: در راستای افزایش سواد و آگاهی تغذیه ای عموم جامعه، پویش ملی تغذیه سالم از یکم تا 15 بهمن ماه اجرا می شود. - ایسنا/یزد رییس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه گفت: در راستای افزایش سواد و آگاهی تغذیه ای عموم جامعه، پویش ملی تغذیه سالم از یکم تا 15 بهمن ماه اجرا می شود. دکتر یوسف نقیایی با اعلام این خبر افزود: این پویش با هدف اطلاع رسانی و ارتقای دانش آحاد جامعه در خصوص مصرف نمک تصفیه شده ید دار، شیر و لبنیات انجام می شود. وی اظهار کرد: پویش تغذیه سالم با شعار انتخاب همه؛ نمک کم اما تصفیه شده ید دار برای هفته اول و از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی برای هفته دوم در سراسر کشور آغاز شده است. وی خاطر نشان کرد: وزارت بهداشت ظرف 20 سال گذشته برای کاهش شیوع گواتر و اختلالات ناشی از کمبود ید، سیاست افزودن ید به نمک های خوراکی را درپیش گرفته و در حال حاضر کلیه کارخانجات تولید کننده موظفند ید را به میزان توصیه شده به نمک های خوراکی اضافه کنند. نقیایی تصریح کرد: استفاده از نمک یددار تصفیه شده تنها راه رساندن ید به بدن برای انجام اعمال حیاتی که وابسته به این ریز مغذی است، می باشد و نرسیدن ید کافی به بدن با عوارض بیشماری شامل گواتر ، ناهنجاری های مادرزادی ، افزایش موارد سقط و مرده زایی، هیپوتیرویی برچسب ها: تغذیه - تغذیه سالم - معاونت بهداشتی - پویش ملی - پویش - بهداشت - سالم |
آخرین اخبار سرویس: |