مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 بهمن 1402 ساعت 13:102024-01-24پزشكي

این لذیذ یونانی، مخصوص شکموهاست


آنهایی که عاشق بادمجان هستند، امکان ندارد موساکا را دوست نداشته باشند.

- 1 عدد فلفل دلمه ای متوسطنمک، آویشن، فلفل و زردچوبه به مقدار لازمروغن به مقدار لازم 1.

سیب زمینی ها را پوست کنده، بشویید و آن ها را حلقه حلقه کنید.

در تابه ای مقداری روغن ریخته و بعد از داغ شدن سیب زمینی ها را در روغن سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن دو طرف سیب زمینی ها، آن ها را از روغن درآورده، روی دستمال حوله ای آشپزخانه بگذارید تا روغن های اضافی آن ها جدا شود.

2.

بادمجان ها را به صورت یک در میان پوست بگیرید، سپس حلقه حلقه کرده و بعد در روغن سرخ کنید.

آن ها را پس از سرخ شدن مثل سیب زمینی ها روی دستمال بگذارید.

3.

پیاز ها را پوست کنده و خلالی خرد کنید.

در تابه ای روغن داغ کرده و پیاز ها را در روغن سرخ کنید.

حالا سویا و گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ افزوده و با کمی نمک، فلفل، آویشن و زردچوبه خوب تفت دهید.

4.

فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید و به مایه گوشت اضافه کنید.

پس از سرخ شدن مواد، رب گوجه را به آن ها اضافه کنید و حدود یک پیمانه آب داخل تابه بریزید تا گوشت بپزد.

بعد از پخت تابه را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.

5.

فر را روشن کنید تا با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شود.

حالا در این مدت مواد آماده شده را در ظرف مورد نظر بچینید، به این صورت که ظرف مناسب (پیرکس یا سرامیک) را آماده ک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

این لذیذ یونانی، مخصوص شکموهاست

این لذیذ یونانی، مخصوص شکموهاست