مطالب مرتبط:
قرارداد ورود 2 واکسن جدید به کشور / برنامه وزارت بهداشت برای حذف «هپاتیت C»
قرارداد ورود 2 واکسن جدید به کشور / برنامه وزارت بهداشت برای حذف «هپاتیت C»
عرضه ویژه آثار انتشارات انقلاب اسلامی به مناسبت دهه فجر
برنامه های دانشگاه تهران در چهل وپنجمین فجر انقلاب اسلامی اعلام شد
هر رفتاری که باعث کاهش مشارکت در انتخابات شود، به مصلحت انقلاب نیست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 بهمن 1402 ساعت 16:252024-02-03پزشكي

برنامه وزارت بهداشت برای عرضه نان کامل/ کاهش سوءتغذیه از 16 به 4 درصد پس از انقلاب


مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینکه تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور موظف هستند که سه کارخانه تولید آرد کامل ایجاد کنند، اظهارکرد: - مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینکه تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور موظف هستند که سه کارخانه تولید آرد کامل ایجاد کنند، اظهارکرد: به دنبال غنی سازی آرد گندم با ویتامین دی هستیم.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر احمد اسماعیل زاده در نشست خبری فجر سلامت که ظهر امروز، شنبه 14 بهمن در ساختمان وزارت بهداشت برگزار شد، اظهارکرد: اقدامات بسیار زیادی در حوزه سلامت تغذیه صورت گرفته که بسیار گسترده است.

وی ادامه داد: موضوعات مختلفی مانند توزیع شیر مدارس، طرح مصرف نان کامل، پایش و رصد وضعیت مصرف ید، کنترل اسیدهای چرب، وضعیت تغذیه مادران باردار به منظور خرید مواد پروتیینی از اقداماتی است که طی سال های اخیر توسط وزارت بهداشت انجام شده است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه موضوع کاهش سوءتغذیه مورد توجه وزارت بهداشت قراردارد، افزود: پیش از انقلاب اسلامی، میزان سوءتغذیه در کشور 16 درصد بود اما درحال حاضر میزان سوءتغذیه به چهار درصد رسیده است.


برچسب ها: وزارت بهداشت - دانشگاه های علوم پزشکی - تغذیه - بهداشت - وزارت - علوم پزشکی - دانشگاه
آخرین اخبار سرویس:

برنامه وزارت بهداشت برای عرضه نان کامل/ کاهش سوءتغذیه از 16 به 4 درصد پس از انقلاب

برنامه وزارت بهداشت برای عرضه نان کامل/ کاهش سوءتغذیه از 16 به 4 درصد پس از انقلاب