طرز تهیه خوش طعم ترین قهوه های دنیا را یاد بگیریدقهوه ایرلندی، قهوه ای بخصوص است که در هر کافه ای یافت نمی شود و از قهوه شیرین شده به همراه خامه تهیه می شود. این قهوه در سال 1940 توسط آشپز رستوران فرودگاه شنن ایرلند ابداع شد و به دلیل تعریف های مسافران پرواز های بین المللی از آن، - شهرت جهانی یافت. قهوه ایرلندی برای اولین بار در سال 1952 در سان فرانسیسکو آمریکا نیز سرو شد. قهوه، اسپرسو، کاپوچینو یا لاته ماکیاتو؟ این روز ها بر شمار افراد قهوه نوش حتی در کشور های چای نوش نیز افزوده شده است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازروزیاتو، در این گزارش با شیوه های گوناگون تهیه قهوه و تفاوت های آن ها آشنا شوید. قهوه فیلتر شده پودر قهوه را در فیلتر ریخته و آب جوش را به آن می افزایم. این روش سنتی تهیه قهوه است و اکثر ماشین های قهوه جوش نیز براساس همین روش عمل می کنند. اسپرسو (Espresso) برای تهیه اسپرسوی معمولی نیاز به 9 تا 10 گرم پودر قهوه است. زمان استخراج اسپرسو (Extraction) یعنی زمان عبور آب از پودر قهوه بین 27 تا 29 ثانیه است. واضح است که برای تهیه اسپرسو دوبل (doppio) به دو برابر یعنی 18 تا 20 گرم قهوه نیاز است. اسپرسو ریسترتو (Ristretto) در تهیه اسپرسو ریسترتو از همان روش تهیه اسپرسو استفاده می شود، اما زمان تماس آب با قهوه کمتر است و فقط 16 تا 19 ثانیه طول می کشد. برچسب ها: قهوه - قهوه ای - ایرلند - ایرلندی - سان فرانسیسکو - فیلتر - گزارش |
آخرین اخبار سرویس: |