عارضه های کمبود یُد در دوران بارداری/ خطر افزایش سقط و مرده زاییرییس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کمبود ید در دوران بارداری را با عارضه هایی همچون افزایش موارد سقط و مرده زایی، ناهنجاری های جنینی و کاهش بهره هوشی نوزاد مرتبط دانست. - رییس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کمبود ید در دوران بارداری را با عارضه هایی همچون افزایش موارد سقط و مرده زایی، ناهنجاری های جنینی و کاهش بهره هوشی نوزاد مرتبط دانست. فرشته فزونی، ید را یکی از ریزمغذی های ضروری برای بدن و عنصر اساسی برای تولید هورمون های تیرویید عنوان کرد که کمبود آن باعث مختل شدن کار غده تیرویید و عوارض بسیار زیاد در بالغان و کودکان می شود. به گزارش سایت قطره و به نقل ازمهر، بهترین راه برای تأمین ید مورد نیاز بدن را استفاده از نمک یددار تصفیه شده عنوان کرد و گفت: نمک مصرفی روزانه باید حتماً از نمک تصفیه شده یددار تأمین شود اما باید توجه داشت که میزان مصرف نمک کم باشد. فزونی، نمک های تصفیه نشده مانند نمک دریا را دارای انواع ناخالصی از جمله فلزات سنگین برشمرد که خطر سرطان زایی دارند. رییس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: نمک های تصفیه شده فاقد فلزات سنگین مثل سرب، آرسنیک و ناخالصی های محلول مانند گچ و… هستند. برچسب ها: دوران بارداری - دانشگاه علوم پزشکی - مرده زایی - دانشگاه علوم - بارداری - کمبود - علوم پزشکی |
آخرین اخبار سرویس: |