مطالب مرتبط:
عکس های تازه از شیر بیمار باغ وحش مشهد+ عکس
آخرین وضعیت شیر لاغر و جنجالی باغ وحش مشهد
توضیحات سلاجقه درباره وضعیت قلاده شیر باغ وحش مشهد
دانشگاه حکیم سبزواری و بنیاد امیرعلی شیر نوایی ازبکستان تفاهمنامه امضا کردند
پیگیر علت وضعیت شیر باغ وحش مشهد هستیم/ 600 میلیون متر مکعب حق آبه دریاچه ارومیه تأمین شده
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 بهمن 1402 ساعت 10:052024-02-15سياسي

پلویی که با شیر پخته می شود


«سوتدی پلو» که یکی از عناصر ناملموس اردبیل است، یک پلو سنتی و محبوب است که در روزهای چهارشنبه سوری و عید و یا به عنوان غذای نذری با ماهی دودی پخته می شود و برای طبخ آن به جای آب از شیر استفاده می شود.

- سوتدی پلو که یکی از عناصر ناملموس اردبیل است، یک پلو سنتی و محبوب است که در روزهای چهارشنبه سوری و عید و یا به عنوان غذای نذری با ماهی دودی پخته می شود و برای طبخ آن به جای آب از شیر استفاده می شود.

روح الله محمدی ـ کارشناس میراث فرهنگی استان اردبیل ـ درباره این غذای سنتی به ایسنا گفت: سوتدی پلو یا شیر پلو یکی از پلوهای سنتی اردیبل به ویژه شهرستان نمین است که بیشتر برای چهارشنبه سوری، ایام عید، سیزده به در و یا به عنوان غذای نذری آماده می شود.

البته سوتدی پلو معمولا به همراه ماهی دودی سرو شده و به تنهایی استفاده نمی شود و اغلب به همراه این غذا، اردبیلی ها آش دوغ هم درست می کنند.

او افزود: برنج، شیر، کره، خرما، کشمش، قیسی پلو، ماهی دودی، نمک، زردچوبه و زعفران از جمله مواد مورد نیاز برای تهیه سوتدی پلو است.

محمدی درباره قدمت پخت این غذا اظهار کرد: مهارت پخت سوتدی پلو به زمان های قدیم برمی گردد و این غذای سنتی با نوعی برنج به نام آقایی که بسیار خوش طعم و خوش عطر بوده، پخته می شد و ماهی ای به نام ماهی دست پیچ در کنار آن سرو می شد که برای


برچسب ها: چهارشنبه سوری - غذای نذری - چهارشنبه - اردبیل - استفاده - کارشناس میراث فرهنگی - یکی از
آخرین اخبار سرویس:

پلویی که با شیر پخته می شود

پلویی که با شیر پخته می شود