مطالب مرتبط:
سفرای ایران و پاکستان کار خود را از سر می گیرند
قیمت خودرو های ایران خودرو امروز جمعه 6 بهمن 1402 + جدول
امیر حیدری: ایران در ردیف 6 کشور تولید کننده پل شناور و هجومی دنیا قرار گرفت
سفرای ایران و پاکستان کار خود را از سر می گیرند
آغاز موج جدید قاچاق کفش های استوک به بازار ایران| فروشندگان به عرضه با «تخفیف» رو آورده اند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 بهمن 1402 ساعت 08:452024-01-27سياسي

«جگر وَز»؛ کبابی پرطرفدار در غرب ایران


محسن طرهانی درباره غذای محلی لرستان و ایلام توضیحاتی داد.

- جگر وَز وعده غذایی محبوب در برخی مناطق غربی ایران است که به یک جاذبه گردشگری تبدیل شده و حتی استان های لرستان و ایلام آن را در فهرست میراث ناملموس ثبت کرده اند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، محسن طرهانی ـ مسئول ثبت میراث استان لرستان ـ درباره این غذای محلی به خبرنگاران گفت: یکی از غذا های پرطرفدار، پرکالری و انرژی زا جِگر وَز است، که در گذشته از جمله غذا های اشرافی به شمار می آمد.

این خوراکی مقوی بیشتر در کوهستان و طبیعت تهیه می شود.

جگر وَز که یک وعده غذایی سنگین و پرانرژی است، بیشتر هنگام ناهار مصرف می شود.

طرهانی درباره روش و دستور پخت جگر وَز توضیح داد: ابتدا وَز یا همان نوار یا پرده چربی روی شکم گوسفند و یا گوساله، به همراه یک عدد جگر را کامل شسته و تمیز کرده، جگر را به اندازه های دلخواه و به نحوی که روی سیخ باریک جا بگیرد، برش زده و سپس آن ها را نمک زده و کنار می گذاریم.

بعد از آماده کردن جگر ها باید وَز را برش زده و این برش ها باید به اندازه ای باشد که بتوان آن ها را به راحتی روی تکه های جگر پیچاند.

سپس جگر پیچیده شده با وَز را به سیخ می کشیم و سیخ ها را روی حرارت آتش قرار می دهیم تا آرام آرام کباب شود.


برچسب ها: محسن طرهانی - وعده غذایی - لرستان - غذای محلی - غذای - پرطرفدار - جاذبه گردشگری
آخرین اخبار سرویس:

«جگر وَز»؛ کبابی پرطرفدار در غرب ایران

«جگر وَز»؛ کبابی پرطرفدار در غرب ایران