نان باکیفیت به سفره مردم می آیدسازمان ملی استاندارد ایران با هدف افزایش کیفیت در نان های چهارگانه، بازنگری استانداردهای ملی سلامت محور، مرتبط با زنجیره گندم، آرد و نان را که قوت غالب مردم است را در دستور کار قرار داد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از سازمان استاندارد، این سازمان با تشکیل کمیته ملی ارتقای کیفیت زنجیره ارزش گندم، آرد و نان و برگزاری جلسات متعدد با متخصصان و فعالان این حوزه؛ بازنگری استانداردهای ملی گندم، آرد و نان را دنبال کرد. بر همین اساس، استاندارد ملی آرد به شماره 103، برای کاهش سبوس گیری از گندم تجدیدنظر شد و علاوه بر تعریف آرد کامل برای تولید باکیفیت، تعیین مشخصات کیفی و ماهیتی دانه گندم، از محوری ترین تغییرات و اصلاحات به عمل آمده در بازنگری استاندارد مذکور بود. برچسب ها: استاندارد - سازمان ملی استاندارد ایران - آرد و نان - بازنگری - کیفیت - گندم - سازمان ملی استاندارد |
آخرین اخبار سرویس: |