مطالب مرتبط:
دیزنی لند ایرانی ـ اسلامی ساخته نمی شود
دشمنان با ترویج بی حجابی درصدد محو فرهنگ ایرانی، اسلامی هستند
اعلام همبستگی 3 هزار و 500 خبرنگار ایرانی با خبرنگاران و فعالان رسانه ای فلسطینی
اولین عکس از دکوراسیون لاکچری خانه مهدی پاکدل / سلیقه اصیل و ایرانی رعنا آزادی ور
واکنش ائمه جمعه استان تهران به پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 بهمن 1402 ساعت 10:352024-02-03سياسي

یافته های محققان ایرانی در راستای تقویت سازوکارهای تحمل گیاه گندم در برابر تنش های محیطی


محققان دانشگاه صنعتی اصفهان با مطالعه و بررسی ویژگی های کیفی موسیلاژهای ریشه گندم در حضور قارچ هم زیست Piriformospora indica، اثر آن را بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی خاک بررسی کردند.

- محققان دانشگاه صنعتی اصفهان با مطالعه و بررسی ویژگی های کیفی موسیلاژهای ریشه گندم در حضور قارچ هم زیست Piriformospora indica، اثر آن را بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی خاک بررسی کردند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، طرح بررسی ویژگی های کیفی موسیلاژهای ریشه گندم در حضور قارچ هم زیست Piriformospora indica و اثر آن بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی خاک در قالب طرح پسادکتری فاطمه حسینی سده با راهنمایی محمدرضا مصدقی و حمایت بنیاد ملی علم ایران اجرا شده است.

حسینی سده که دوره های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی علوم خاک - علوم خاک و خاک شناسی را در دانشگاه صنعتی اصفهان گذرانده، درباره این طرح توضیح داد: شرایط محیط خاک به طور پیوسته با آزادشدن ترکیبات آلی از ریشه گیاهان در حال دگرگونی و تغییر است.

به ناحیه ای از خاک که در مجاورت ریشه گیاهان قرار گرفته و مستقیماً تحت تأثیر این ترشحات است، ریزوسفر می گویند که ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیک آن با خاک توده کاملاً متفاوت است.

وی ادامه داد: از طرفی افزایش رطوبت خاک موجب افزایش هدایت هیدرولیکی خاک و تغییر پتانسیل آب در مرز ریشه - خاک می شود و در نهای


برچسب ها: دانشگاه صنعتی اصفهان - دانشگاه صنعتی - صنعتی اصفهان - ویژگی - بررسی - دانشگاه - مکانیکی
آخرین اخبار سرویس:

یافته های محققان ایرانی در راستای تقویت سازوکارهای تحمل گیاه گندم در برابر تنش های محیطی

یافته های محققان ایرانی در راستای تقویت سازوکارهای تحمل گیاه گندم در برابر تنش های محیطی