پلاسمای سرد، روشی نوین برای رفع آلودگی شیررفع آلودگی های احتمالی از مواد غذایی، همواره یکی از اهداف مهم محققان برای انجام تحقیق و پژوهش بوده است. در یکی از همین تلاش ها، محققان کشور استفاده از روشی نوین به نام سیستم پلاسمای سرد را برای میکروب کشی لبنیات و به طور ویژه شیر با موفقیت آزموده اند. - رفع آلودگی های احتمالی از مواد غذایی، همواره یکی از اهداف مهم محققان برای انجام تحقیق و پژوهش بوده است. در یکی از همین تلاش ها، محققان کشور استفاده از روشی نوین به نام سیستم پلاسمای سرد را برای میکروب کشی لبنیات و به طور ویژه شیر با موفقیت آزموده اند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، نابودی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی، یکی از بزرگ ترین چالش های صنایع فرآوری مواد غذایی است. متأسفانه روش های سنتی پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون به شکل بارزی بر کیفیت شیر اثر گذاشته و منجر به قهوه ای شدن آنزیمی، ازدست رفتن ویتامین ها و طعم و تغییرات ساختاری پروتیین ها می شوند. شیر گاو در کل جهان مصرف می شود. ترکیبات موجود در شیر گاو شامل 870 گرم در لیتر آب، 490 گرم در لیتر قند لاکتوز، 340 گرم در لیتر چربی، 33 گرم در لیتر پروتیین و 7 گرم در لیتر ویتامین و مواد معدنی هستند. ایمنی شیر و درنتیجه افزایش زمان ماندگاری آن، اغلب توسط فرآوری حرارتی شامل پاستوریزاسیون یا استریلیزاسیون و همچنین فرایندهایی نظیر تخمیر و رساند برچسب ها: مواد غذایی - یکی از - محققان - محققان کشور - غذایی - آلودگی - مواد |
آخرین اخبار سرویس: |