مطالب مرتبط:
پویش «تغذیه سالم» راهکار استفاده صحیح از نمک و لبنیات
پخت و توزیع 10 هزار نان لتیر به مناسب میلاد امیر دل ها در میبد
پخت نان با آرد کامل در نانوایی شهرکرد آغاز شد
جمع آوری نمک های غیر مجاز از نانوایی ها/نمک نان باید یک درصد باشد
جمع آوری نمک های غیر مجاز از نانوایی ها/ نمک نان باید یک درصد باشد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 6 بهمن 1402 ساعت 09:252024-01-26پزشكي

علت استفاده زیاد از نمک در پخت نان/ میزان نمک مصرفی ایرانی ها


به گزاشر گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمد اسماعیل زاده گفت: در بسیاری از موارد نانوا ها به دلیل کیفیت بد آرد به آن نمک زیادی می زنند که برای سلامت افراد مضر است، - مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نسبت به استفاده زیاد از نمک در پخت نان هشدار داد.

به گزاشر گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمد اسماعیل زاده گفت: در بسیاری از موارد نانوا ها به دلیل کیفیت بد آرد به آن نمک زیادی می زنند که برای سلامت افراد مضر است، به همین دلیل وزارت بهداشت مدتی است که در میزان نمک نان بازنگری کرده است.

وی با اشاره به اینکه میزان نمک مصرفی در کشور در حدود 12 گرم در روز یعنی تقریباً 2 برابر استاندارد جهانی است، افزود: میزان نمک مصرفی باید 3 تا 5 گرم در روز باشد که بخشی از این نمک از طریق مواد غذایی که در آن ها پنهان بوده تأمین می شود و میزان نمک موجود در نان باید کمتر از یک درصد باشد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: میزان مصرف نمک بالا علاوه بر بیماری های قلبی عروقی موجب بیماری هایی مزمن از جمله سرطان می شود و حتی به تازگی ثابت شده کسانی که نمک بالایی مصرف می کنند در معرض ابتلاء به دیابت هم هستند.


برچسب ها: میزان - وزارت بهداشت - خبرگزاری - استاندارد جهانی - اجتماعی - اسماعیل - استفاده
آخرین اخبار سرویس:

علت استفاده زیاد از نمک در پخت نان/ میزان نمک مصرفی ایرانی ها

علت استفاده زیاد از نمک در پخت نان/ میزان نمک مصرفی ایرانی ها