غذاهای سرشار از کلسیم خطر بروز برخی سرطان ها را کاهش می دهدمدیر گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت آذربایجان شرقی اظهار کرد: مصرف روزانه و منظم منابع غذایی سرشار از کلسیم (مانند شیر و ماست کم چرب) خطر بروز برخی سرطان ها را کاهش می دهد. - ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت آذربایجان شرقی اظهار کرد: مصرف روزانه و منظم منابع غذایی سرشار از کلسیم (مانند شیر و ماست کم چرب) خطر بروز برخی سرطان ها را کاهش می دهد. فتح الله پورعلی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه شیر و فرآورده های لبنی مهم ترین منبع کلسیم می باشند، گفت: مصرف آن جهت حفظ سلامت و استحکام استخوان ها، دندان ها، پوست و کنترل فشارخون توصیه می شود. وی افزود: ترکیبات طبیعی موجود در شیر عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشیده و با خنثی کردن سموم در شرایط آلودگی هوا از دستگاه تنفس و قلب و عروق محافظت می کند. وی ادامه داد: طی دهه اخیر مصرف لبنیات در خانوارهای ایرانی روند کاهشی داشته و به حدود 164 گرم در روز رسیده که با پیشنهادهای سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی مبنی بر مصرف روزانه 250 گرم لبنیات فاصله بسیار زیادی دارد. پورعلی خاطر نشان کرد: سال 1396 مصرف شیر در افراد 15 سال و بیشتر، در هفته به طور متوسط 3. 66 لیوان و در سال 1399، 2. برچسب ها: آذربایجان شرقی - آذربایجان - سرطان ها - منابع غذایی - مرکز بهداشت - کلسیم - مدیر گروه |
آخرین اخبار سرویس: |