مطالب مرتبط:
افزایش ابتلا به سرطان های گوارش با مصرف مایعات داغ و غذاهای فرآوری شده
افزایش ابتلا به سرطان های گوارش با مصرف مایعات داغ و غذا های فرآوری شده
بوشهری ها از مصرف نمک دریا پرهیز کنند
سرطان روده بزرگ در میان جوانان افزایش یافته است
چنگار پستان و معده، شایع ترین سرطان در زنان و مردان گلستانی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 بهمن 1402 ساعت 15:452024-01-29پزشكي

سرطان؛ عاقبت مصرف بیش از اندازه نمک


رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص میانگین مصرف نمک در ایران گفت: به طور کلی انسان بایدباید در طول روز 5 گرم نمک مصرف کند اما در ایران میانگین مصرف نمک 15- 10 گرم در روز است.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، نشست خبری دانشگاه علوم پزشکی تهران با موضوع پویش تغذیه سالم با افزایش مصرف لبنیات و استفاده از نمک تصفیه شده یددار، با حضور حسین قناعتی رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران، علیرضا اولیامنش معاون این دانشگاه و کوروش جعفریان استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

  در ابتدا قناعتی رییس دانشگاه علوم پزشکی در خصوص لزوم مصرف لبنیات توضیح داد: لبنیات بسیار برای سلامت جسم و تقویت هوش، قدرت کاری، افزایش طول عمر، دوری از فشار خون، کاهش چاقی، اختلالات رشد استخوان و.

مؤثر است.

وی در ادامه افزود: میزان مطلوب مصرف لبنیات 250 گرم در روز است که براساس آمار سرانه، مصرف شیر و لبنیات در ایران 20 تا30 درصد کاهش پیدا کرده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص میانگین مصرف نمک در ایران گفت: به طور کلی انسان بایدباید در طول روز  5 گرم نمک مصرف کند اما در ایران میانگین مصرف نمک 15- 10 گرم در روز است.

وی در خصوص لزوم مصرف نمک یددار بیان کرد: نمک های رنگی دارای فلزات سنگین هستند و باعث سرطان می شود.


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی - دانشگاه علوم پزشکی تهران - رییس دانشگاه علوم پزشکی - دانشگاه علوم - علوم پزشکی - دانشگاه - رییس دانشگاه
آخرین اخبار سرویس:

سرطان؛ عاقبت مصرف بیش از اندازه نمک

سرطان؛ عاقبت مصرف بیش از اندازه نمک