مطالب مرتبط:
کاهش 30 درصدی مصرف لبنیات در کشور
مصرف لبنیات در کشور کاهش یافت
کاهش 66 درصدی پرونده های مسن در دادسرای مرکز قزوین
کاهش 66 درصدی آمار پرونده های مسن در دادسرای مرکز قزوین
کاهش 40 درصدی بیماری های دامی در خوزستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 بهمن 1402 ساعت 11:352024-01-30پزشكي

کاهش 30 درصدی مصرف لبنیات در کشور


به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا اولیایی منش گفت: فرد سالم باید 250 گرم لبنیات حدود یک لیوان در روز مصرف کند.

وی افزود: مصرف لبنیات موجب تأمین کلسیم و پیشگیری از پوکی استخوان می شود.

- معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، از کاهش 30 درصدی مصرف لبنیات در بین ایرانیان خبر داد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا اولیایی منش گفت: فرد سالم باید 250 گرم لبنیات حدود یک لیوان در روز مصرف کند.

وی افزود: مصرف لبنیات موجب تأمین کلسیم و پیشگیری از پوکی استخوان می شود.

اولیایی منش گفت: مصرف لبنیات موجب پیشگیری از ابتلاء به سرطان می شود.

وی افزود: لبنیات کم چرب از دیابت پیشگیری می کند.

اولیایی منش ضمن ابراز نگرانی از افزایش دو برابری مصرف نمک در بین ایرانیان، گفت: باید حداکثر 5 گرم در روز نمک مصرف کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مصرف نمک علاوه بر پرفشاری خون موجب چاقی و دیابت نیز می شود.

وی با اشاره به وجود نمک های پنهان در مواد غذایی، گفت: تنها در نان 5 تا 7 گرم نمک مصرف می شود برای نیاز روزانه یک نفر در 24 ساعت کافی است.


برچسب ها: لبنیات - دانشگاه علوم پزشکی تهران - پیشگیری از پوکی استخوان - مصرف - دانشگاه علوم پزشکی - اولیایی - پیشگیری
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 30 درصدی مصرف لبنیات در کشور

کاهش 30 درصدی مصرف لبنیات در کشور