آغاز پخت نان کامل در شهرکردمعاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به آغاز پخت نان کامل در شهرکرد، گفت: نانوایی های استان به صورت تدریجی آرد کامل را در پخت نان استفاده می کنند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از شهرکرد، بهروز میرزایی با اشاره به آغاز پخت نان با آرد کامل در یکی از نانوایی های شهرکرد، گفت: نان کامل و با کیفیت باعث سلامت مردم می شود. معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: نانوایی های استان به صورت تدریجی آرد کامل را در پخت نان استفاده می کنند. وی ادامه داد: گرچه قیمت نان کامل و سبوس دار گران است اما خاصیت این نان و داشتن سبوس برای سلامتی بسیار مهم است چرا که سبوس جزو فیبر نان محسوب می شود و در این نان سبوس گیری بهتری انجام شده است. میرزایی در خصوص تامین آرد با سبوس، بیان کرد: سبوس گیری در اکثر نانوایی های استان به صورت 15 تا 18 درصد انجام می شد اما اکنون به سه تا چهار درصد رسیده است. وی گفت: هدف سازمان غذا و دارو تولید نان با کیفیت و اجرای طرح از مزرعه تا سفره است. پایان پیام/ برچسب ها: سازمان جهاد کشاورزی - چهارمحال و بختیاری - نانوایی - شهرکرد - جهاد کشاورزی - به گزارش خبرگزاری فارس - چهارمحال |
آخرین اخبار سرویس: |