مطالب مرتبط:
رییس اتاق ایران همراه با رییس جمهور، عازم ترکیه شد
تجارت ایران و آلمان به 1.7 میلیارد دلار رسید؛ 1.6 میلیارد دلار سهم واردات ایران
جزییات سفر مهم مقام امنیتی ایران به روسیه
ایران خودرو قیمت جدید خودروها را اعلام کرد
کاهش هزینه تجارت ایران و افغانستان / عوارض گمرکی صفر می شود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 5 بهمن 1402 ساعت 10:352024-01-25سياسي

«جگر وَز»؛ کبابی پرطرفدار در غرب ایران


«جگر وَز» وعده غذایی محبوب در برخی مناطق غربی ایران است که به یک جاذبه گردشگری تبدیل شده و حتی استان های لرستان و ایلام آن را در فهرست میراث ناملموس ثبت کرده اند.

- جگر وَز وعده غذایی محبوب در برخی مناطق غربی ایران است که به یک جاذبه گردشگری تبدیل شده و حتی استان های لرستان و ایلام آن را در فهرست میراث ناملموس ثبت کرده اند.

محسن طرهانی ـ مسئول ثبت میراث استان لرستان ـ درباره این غذای محلی به ایسنا گفت: یکی از غذاهای پرطرفدار، پرکالری و انرژی زا جِگر وَز است، که در گذشته از جمله غذاهای اشرافی به شمار می آمد.

این خوراکی مقوی بیشتر در کوهستان و طبیعت تهیه می شود.

جگر وَز که یک وعده غذایی سنگین و پرانرژی است، بیشتر هنگام ناهار مصرف می شود.

طرهانی درباره روش و دستور پخت جگر وَز توضیح داد: ابتدا وَز یا همان نوار یا پرده چربی روی شکم گوسفند و یا گوساله، به همراه یک عدد جگر را کامل شسته و تمیز کرده، جگر را به اندازه های دلخواه و به نحوی که روی سیخ باریک جا بگیرد، برش زده و سپس آن ها را نمک زده و کنار می گذاریم.

بعد از آماده کردن جگرها باید وَز را برش زده و این برش ها باید به اندازه ای باشد که بتوان آن ها را به راحتی روی تکه های جگر پیچاند.


برچسب ها: وعده غذایی - جاذبه گردشگری - میراث ناملموس - لرستان - غذای - پرطرفدار - غذایی
آخرین اخبار سرویس:

«جگر وَز»؛ کبابی پرطرفدار در غرب ایران

«جگر وَز»؛ کبابی پرطرفدار در غرب ایران