راز خوشرنگ شدن لبوهای بازارییکی از مهم ترین رازهای خوش رنگ شدن لبو در همین مسئله نهفته است. به هیچ عنوان قبل از پختن لبو پوست آن را نگیرید، حتی سر و ته آن را جدا نکنید. - چغندرقند پخته شده که به آن لبو گفته می شود در زمستان یکی از بهترین گزینه ها برای تهیه انواع دسرها است. بسیاری از علاقه مندان همواره در پی پاسخ به این سؤال هستند که چه کار کنیم تا لبوهای ما مثل لبوهای بازاری خوش رنگ و لعاب شود. 1- انتخاب لبو به گزارش سایت قطره و به نقل ازاکالا، چغندر قندهایی که برای پختن لبو انتخاب می کنید باید دارای رنگ بنفش یا قرمز باشند. اگر روی آن ها رگه های سفید مشاهده کردید برای پختن لبو از خریدنشان اجتناب کنید. نکته مهم دیگر برای انتخاب چغندرقند مناسب، سایز آن ها است. برای داشتن لبوهای خوش رنگ چغندرهای قند متوسط و کوچک را انتخاب کنید. همچنین اگر پوست چغندرهای قند دارای زدگی یا آسیب دیدگی است انتخاب مناسبی برای پختن لبوهای خوش رنگ نیست. 2- پوست لبو را نگیرید یکی از مهم ترین رازهای خوش رنگ شدن لبو در همین مسئله نهفته است. به هیچ عنوان قبل از پختن لبو پوست آن را نگیرید، حتی سر و ته آن را جدا نکنید. کندن پوست یا بریدن سر و ته چغندرقند موجب کم شدن خاصیت آن و خارج شدن رنگ دانه های چغندرقند از آن می شود؛ بنابراین ابتدا آن ها را به خوبی بشویید و تمامی قسمت هایی که می خواهید جدا کنید را به بعد از پخ برچسب ها: انتخاب - چغندر - چغندرقند - پوست - بازاری - بهترین گزینه - یکی از |
آخرین اخبار سرویس: |