مطالب مرتبط:
حس بویایی ملخ با نانوذرات تقویت شد
گزینه های بارسلونا برای تقویت پست وینگر چپ
نشست وزرای دفاع ناتو با محوریت تقویت بازدارندگی و اوکراین
تقویت سیستم بارشی در ایلام موجب صدور هشدار سطح قرمز شد
سفیر ازبکستان در ایران: آماده تقویت تعاملات در حوزه دانشگاهی و صنعت با ایران هستیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 27 بهمن 1402 ساعت 09:202024-02-16دانش

حس بویایی ملخ با نانوذرات تقویت شد


محققان دانشگاه واشنگتن موفق به ساخت نانوساختارهای خاصی شدند که قادر به جذب نور و ایجاد گرما است.

از این ساختار می توان برای ذخیره و انتشار مواد شیمیایی استفاده کرد.

- محققان دانشگاه واشنگتن موفق به ساخت نانوساختارهای خاصی شدند که قادر به جذب نور و ایجاد گرما است.

از این ساختار می توان برای ذخیره و انتشار مواد شیمیایی استفاده کرد.

این گروه از این نانوساختار جدید برای بهبود حس بویایی در ملخ استفاده کردند؛ این نانوساختار باعث شد تا ملخ بوی خاصی را با کارایی بالاتری شناسایی کند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، سیناماننی و بارانی رامان با استفاده از این نانوساختار مهندسی شده، سیگنال های نورونی را در مغز این حشره تقویت کردند تا عملکرد حسگری شیمیایی بهتری داشته باشد.

سیستم های حسی ما بسیار سازگار هستند.

شخصی که پس از خاموش کردن چراغ در شب نمی تواند ببیند، به آرامی به توانایی می رسد که حتی اشیاء کوچک را هم می بیند.

زنان غالباً در دوران بارداری احساس بویایی بیشتری پیدا می کنند.

چگونه می توان همان سیستم حسی همیشگی، تحت تأثیر قرار گرفته و از عملکرد قبلی خود فراتر می رود؟ از آنجایی که طبیعت سیستم های حسی خود را در مقیاس زمان طولانی مدت تکاملی کامل کرده است، یک تیم بین رشته ای از محققان در دانشگاه واشنگتن در سنت لوییس برای ایجاد چنین انطباقی به س


برچسب ها: نانوساختار - ساختار - ساخت - دانشگاه واشنگتن - استفاده - مواد شیمیایی - شیمیایی
آخرین اخبار سرویس:

حس بویایی ملخ با نانوذرات تقویت شد

حس بویایی ملخ با نانوذرات تقویت شد