مصرف این ادویه به کاهش وزن کمک می کندگنجاندن زیره در رژیم غذایی برای بهره مندی از خواص متعدد آن بر سلامت بدن بسیار اهمیت دارد. - زیره، یکی از گیاهانی است که نه تن ها به عنوان ادویه کاربرد دارد بلکه خواص آن در طب سنتی نیز شناخته شده است. دانه های زیره سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی، فیبرها، ویتامین ها و املاح مختلف است. گنجاندن زیره در رژیم غذایی برای بهره مندی از خواص متعدد آن بر سلامت بدن بسیار اهمیت دارد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازبهداشت نیوز، که زیره سرشار از آنتی اکسیدان هاست که به بدن در مقابله با آسیب رادیکال های آزاد کمک می کند. این ترکیبات در پیشگیری از بیماری های مزمن نظیر سرطان، دیابت و بیماری های قلبی عروقی نقش دارند. مطالعات نشان می دهد مصرف دانه های زیره سطح آنتی اکسیدان خون را بالا می برد. البته زیره علاوه بر آنتی اکسیدان فراوان حاوی روی، سلنیوم، منیزیوم، منگنز، فسفر و ویتامین های A، C، E و B است و عادت به افزودن آن در برنامه غذایی روزانه، فواید متعددی دارد که عبارتند از: محافظت از سلامت سیستم گوارش زیره از قدیم برای بهبود مشکلات گوارشی نظیر نفخ و یبوست کاربرد داشت. این تاثیر به دلیل مقدار بالای فیبر است که به تحریک سیستم گوارشی کمک می کند. بررسی ها حاکی از آن است که مصرف زیره در کاهش علائم سندروم روده تحریک پذیر موثر است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |