خوردن این سالاد فضانوردان را می کشد؟!پژوهشگران آمریکایی در پژوهش جدیدی در مورد خطرات ناشی از عوامل بیماری زا هشدار داده اند که ممکن است روی سبزیجات پرورش یافته در فضا وجود داشته باشند. - ، ایسنا نوشت: پژوهش جدید دانشگاه دلاویر (University of Delaware) نشان می دهد کاهویی که در شرایط گرانش صفر رشد می کند، در فضا بیشتر از روی زمین در برابر عفونت های ناشی از باکتری هایی مانند اشریشیا کلی (E. coli) و سالمونلا (Salmonella) حساس است. به نقل از فوربس، این پژوهش نشان می دهد کاهویی که در شرایط مشابه محیط بی وزن ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) رشد کرده، بیشتر مستعد ابتلا به عفونت های ناشی از پاتوژن های انسانی است. سالاد فضایی کاهو بیش از سه سال است که در اتاقک های هیدروپونیک ایستگاه فضایی بین المللی رشد می کند و به طور منظم برای تغییر دادن رژیم غذایی فضانوردان از آرد نان تورتیا و قهوه پودرشده به سبزیجات استفاده می شود. با وجود این، پژوهشگران نگران هستند که شیوع بیماری های ناشی از غذا در ایستگاه فضایی بین المللی، مأموریت را از مسیر خود خارج کند، زیرا ایستگاه فضایی بین المللی، محل سکونت باکتری ها و قارچ های بیماری زاست. پژوهشگران دانشگاه دلاویر، کاهو را در شرایط مشابه محیط بی وزن ایستگاه فضایی بین المللی پرورش دادند. برچسب ها: ایستگاه فضایی بین المللی - ایستگاه فضایی - پژوهش - بین المللی - فضانوردان - فضایی - ایستگاه |
آخرین اخبار سرویس: |