مطالب مرتبط:
خطر ابتلا به سرطان با ژل مانیکور
غذاهایی که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهند
خطر مسمومیت با مصرف سنگ نمک دریایی/ نمک تصفیه شده مصرف کنید
شایع ترین سرطان ها در ایران اعلام شد/ این افراد در یک قدمی ابتلا به سرطان
تنش های روحی؛ مهم ترین عامل ابتلا به سرطان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 11 بهمن 1402 ساعت 12:452024-01-31پزشكي

مصرف لبنیات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد


مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه مصرف لبنیات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد، گفت: دلیل کاهش ابتلا به این سرطان با مصرف لبنیات، - این است که محصولات لبنی حاوی کلسیم، ویتامین D، لیپیدهای شیر و پروبیوتیک هایی هستند که می توانند از بروز سرطان روده بزرگ جلوگیری کنند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر احمد اسماعیل زاده، با بیان اینکه سرطان کولورکتال (سرطان روده) سومین سرطان شایع در مردان و دومین سرطان شایع زنان در سراسر جهان و سومین سرطان شایع در ایران است، افزود: بیش از 1.

8 میلیون مورد جدید سرطان کولورکتال در سال 2018 رخ داده است که انتظار می رود طی 15 سال آینده، بار جهانی سرطان کولورکتال 60 درصد افزایش یابد و باعث مرگ 1.

1 میلیون نفر شود.

وی با بیان اینکه عواملی مانند اضافه وزن و چاقی بدن، فعالیت بدنی کم و رژیم غذایی نامناسب از عوامل خطر اصلی در بروز سرطان ها هستند، خاطرنشان کرد: طبق گزارش موسسه تحقیقات سرطان آمریکا، مصرف محصولات لبنی ممکن است به محافظت در برابر سرطان کولورکتال کمک کند.

با این حال، خطر ابتلا به این سرطان با مصرف انواع مختلف محصولات لبنی مانند ماست، شیر فرآوری شده یا پنیر و همچنین مصرف زیرگروه های لبنیات و ترکیب چربی آنها (یعنی کم چرب یا زیاد) مرتبط است.


برچسب ها: سرطان - سرطان روده بزرگ - سرطان روده - لبنیات - لبنی - روده - ابتلا
آخرین اخبار سرویس:

مصرف لبنیات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد

مصرف لبنیات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد