مصرف لبنیات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهدمدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه مصرف لبنیات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد، گفت: دلیل کاهش ابتلا به این سرطان با مصرف لبنیات، - این است که محصولات لبنی حاوی کلسیم، ویتامین D، لیپیدهای شیر و پروبیوتیک هایی هستند که می توانند از بروز سرطان روده بزرگ جلوگیری کنند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر احمد اسماعیل زاده، با بیان اینکه سرطان کولورکتال (سرطان روده) سومین سرطان شایع در مردان و دومین سرطان شایع زنان در سراسر جهان و سومین سرطان شایع در ایران است، افزود: بیش از 1. 8 میلیون مورد جدید سرطان کولورکتال در سال 2018 رخ داده است که انتظار می رود طی 15 سال آینده، بار جهانی سرطان کولورکتال 60 درصد افزایش یابد و باعث مرگ 1. 1 میلیون نفر شود. وی با بیان اینکه عواملی مانند اضافه وزن و چاقی بدن، فعالیت بدنی کم و رژیم غذایی نامناسب از عوامل خطر اصلی در بروز سرطان ها هستند، خاطرنشان کرد: طبق گزارش موسسه تحقیقات سرطان آمریکا، مصرف محصولات لبنی ممکن است به محافظت در برابر سرطان کولورکتال کمک کند. با این حال، خطر ابتلا به این سرطان با مصرف انواع مختلف محصولات لبنی مانند ماست، شیر فرآوری شده یا پنیر و همچنین مصرف زیرگروه های لبنیات و ترکیب چربی آنها (یعنی کم چرب یا زیاد) مرتبط است. برچسب ها: سرطان - سرطان روده بزرگ - سرطان روده - لبنیات - لبنی - روده - ابتلا |
آخرین اخبار سرویس: |