مطالب مرتبط:
تعلیق کمک های مالی اونروا مصداق استانداردهای دوگانه است
بازنگری محتوای درسی 833 رشته/30 دانشگاه، تبدیل به دانشگاه حکمت بنیان می شوند
بخش خصوصی خواستار تعویق اجرای برخی از استانداردهای 85 گانه خودرو شد
2 نفر در تصادف زنجیره ای آزادراه کاشان-قم جان باختند
استانداردهای 85گانه خودرو ملغی نمی شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 بهمن 1402 ساعت 18:502024-01-28اقتصادي

بازنگری استانداردهای ملی سلامت محور در زنجیره گندم تا نان


سازمان ملی استاندارد ایران با هدف افزایش کیفیت در نان های چهارگانه، بازنگری استانداردهای ملی سلامت محور، مرتبط با زنجیره گندم، آرد و نان را در دستور کار قرار داد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس، به نقل از سازمان ملی استاندارد با به روزرسانی استاندارد، نان با کیفیت به سفره مردم می آید، در این راستا، سازمان ملی استاندارد ایران با هدف افزایش کیفیت در نان های چهارگانه، بازنگری استانداردهای ملی سلامت محور، مرتبط با زنجیره گندم، آرد و نان را که به عنوان قوت غالب مردم در سفره هر ایرانی دارای حرمت و کرامت است را در دستور کار قرار داد.

  سازمان ملی استاندارد با تشکیل کمیته ملی ارتقای کیفیت زنجیره ارزش گندم، آرد و نان و برگزاری جلسات متعدد با متخصصان و فعالان این حوزه بازنگری استانداردهای ملی گندم، آرد و نان را با جدیت دنبال کرد.

  بر همین اساس، استاندارد ملی آرد به شماره 103 برای کاهش سبوس گیری از گندم تجدیدنظر شد و علاوه بر تعریف آرد کامل برای تولید باکیفیت، مشخصات کیفی و ماهیتی دانه گندم؛ از محوری ترین تغییرات و اصلاحات به عمل آمده در بازنگری استاندارد مذکور بود.

  آبان امسال تجدید نظر آرد گندم، ویژگی ها و روش های آزمون و نیز نان مسطح، ویژگی ها و روش های آزمون در دستور کار قرار گرفت و پس از برگزاری کمیسیون های مربوط ( هر هفته دو کمیسی


برچسب ها: استاندارد - سازمان ملی استاندارد - سازمان ملی استاندارد ایران - آرد و نان - بازنگری - زنجیره - سازمان
آخرین اخبار سرویس:

بازنگری استانداردهای ملی سلامت محور در زنجیره گندم تا نان

بازنگری استانداردهای ملی سلامت محور در زنجیره گندم تا نان