بازنگری استانداردهای ملی سلامت محور در زنجیره گندم تا نانسازمان ملی استاندارد ایران با هدف افزایش کیفیت در نان های چهارگانه، بازنگری استانداردهای ملی سلامت محور، مرتبط با زنجیره گندم، آرد و نان را در دستور کار قرار داد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس، به نقل از سازمان ملی استاندارد با به روزرسانی استاندارد، نان با کیفیت به سفره مردم می آید، در این راستا، سازمان ملی استاندارد ایران با هدف افزایش کیفیت در نان های چهارگانه، بازنگری استانداردهای ملی سلامت محور، مرتبط با زنجیره گندم، آرد و نان را که به عنوان قوت غالب مردم در سفره هر ایرانی دارای حرمت و کرامت است را در دستور کار قرار داد. سازمان ملی استاندارد با تشکیل کمیته ملی ارتقای کیفیت زنجیره ارزش گندم، آرد و نان و برگزاری جلسات متعدد با متخصصان و فعالان این حوزه بازنگری استانداردهای ملی گندم، آرد و نان را با جدیت دنبال کرد. بر همین اساس، استاندارد ملی آرد به شماره 103 برای کاهش سبوس گیری از گندم تجدیدنظر شد و علاوه بر تعریف آرد کامل برای تولید باکیفیت، مشخصات کیفی و ماهیتی دانه گندم؛ از محوری ترین تغییرات و اصلاحات به عمل آمده در بازنگری استاندارد مذکور بود. آبان امسال تجدید نظر آرد گندم، ویژگی ها و روش های آزمون و نیز نان مسطح، ویژگی ها و روش های آزمون در دستور کار قرار گرفت و پس از برگزاری کمیسیون های مربوط ( هر هفته دو کمیسی برچسب ها: استاندارد - سازمان ملی استاندارد - سازمان ملی استاندارد ایران - آرد و نان - بازنگری - زنجیره - سازمان |
آخرین اخبار سرویس: |