مطالب مرتبط:
مهلت یک هفته ای استاندار خراسان رضوی به بانک ها برای پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری
رگبار باران و احتمال رعد و برق در خراسان رضوی/سامانه ناپایدار جوی تا پایان هفته در استان ماندگار است
10 هزار مورد جدید ابتلا به سرطان در خراسان رضوی سالانه به ثبت می رسد
شمار نامزد های تایید صلاحیت شده انتخابات 11 اسفند در خراسان رضوی به 845 نفر رسید (7 بهمن 1402)
تورم خراسان رضوی بیشتر از تورم کشوری ثبت شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 بهمن 1402 ساعت 09:202024-01-28پزشكي

دلایل کم بودن سرانه مصرف ماهی در خراسان رضوی/ ضرورت مصرف دو نوبت در هفته


یکی از منابع تغذیه سالم، مصرف ماهی و دیگر آبزیان است که به دلیل هضم و جذب آسان و مواد تغذیه ای برای سلامت بدن بسیار مفید است اما در سفره خانواده ها در استان خراسان رضوی جایگاه کم رنگی دارد؛ - ایسنا/خراسان رضوی یکی از منابع تغذیه سالم، مصرف ماهی و دیگر آبزیان است که به دلیل هضم و جذب آسان و مواد تغذیه ای برای سلامت بدن بسیار مفید است اما در سفره خانواده ها در استان خراسان رضوی جایگاه کم رنگی دارد؛ به طوری که بنا بر اعلام کارشناسان، سرانه مصرف ماهی در خراسان رضوی 6 کیلو و 800 گرم است درحالی که سرانه مصرف ماهی در کشور 13 کیلو و 800 گرم بوده و البته همین میزان مصرف کشور هم با سرانه 20 کیلوگرمی مصرف ماهی در دنیا فاصله بسیار دارد.

هرچند عوامل بسیاری در کم بودن میزان مصرف ماهی در بین خانواده ها وجود دارد اما قیمت بالا، ناآگاهی مردم از فواید مصرف ماهی و عادت به سبک تغذیه همیشگی مردم خراسان رضوی که همواره مصرف گوشت قرمز در اولویت تغذیه شان بوده، آنان را بی رغبت به قرار دادن ماهی در سبد غذایی شان کرده است.

ازاین رو با توجه به گرانی مصرف گوشت قرمز، خشکسالی و کمبود علوفه جهت مصرف دام و فواید بالای مصرف آبزیان، باید با فرهنگ سازی نسبت به گنجاندن ماهی در برنامه غذایی خانواده ها در این استان تلاش شود.


برچسب ها: مصرف ماهی - خراسان رضوی - سرانه مصرف ماهی - مصرف - استان خراسان رضوی - ماهی - خراسان
آخرین اخبار سرویس:

دلایل کم بودن سرانه مصرف ماهی در خراسان رضوی/ ضرورت مصرف دو نوبت در هفته

دلایل کم بودن سرانه مصرف ماهی در خراسان رضوی/ ضرورت مصرف دو نوبت در هفته