مطالب مرتبط:
آتش سوزی گسترده در انبار مواد غذایی در جاده قدیم کرج :: ریمینو
آتش سوزی انبار مواد غذایی در جاده قدیم کرج
با خوردن این مواد غذایی جوان بمانید | 5 ماده غذایی طبیعی برای شادابی پوست
این مواد غذایی با پیری سالم تر زنان مرتبط است
انجماد مواد غذایی چه تاثیری روی آنها می گذارد؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 5 بهمن 1402 ساعت 05:302024-01-25پزشكي

روش صحیح فریز کردن مواد غذایی که مواد مغذی آن ها حفظ شود


انجماد مواد غذایی درصورتی که به درستی انجام شود در مقایسه با دیگر روش های نگهداری مواد غذایی می تواند مواد مغذی آن ها را حفظ کند.

فرایند انجماد می تواند با کُند کردن روند ازبین رفتن ویتامین ها، - انجماد مواد غذایی درصورتی که به درستی انجام شود در مقایسه با دیگر روش های نگهداری مواد غذایی می تواند مواد مغذی آن ها را حفظ کند.

فرایند انجماد می تواند با کُند کردن روند ازبین رفتن ویتامین ها، مواد مغذی موجود در غذا را تا حدودی حفظ کند.

وقتی پای حفظ ارزش غذایی یک ماده غذایی به میان می آید، نحوه نگهداری آن اهمیت پیدا می کند.

گذاشتن برنج یا پاستایی که زیاد آمده در یخچال، می تواند نشاسته مقاوم به هضم آن ها را افزایش دهد که برای سلامتی خوب است، اما فریز کردن و گرم کردن مجدد آن، ارزش غذایی شان را تغییر می دهد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازتبیان، اینکه فریز کردن یا نکردن غذا ارزش غذایی آن را تغییر می دهد یا نه بستگی به خود غذا دارد و اینکه آیا اول پخته یا بلانچ شده (در آب جوشاندن ماده غذایی فقط برای 30 تا 60 ثانیه) یا نه.

مواد مغذی بعضی از مواد غذایی در صورت حرارت دیدن، زیست دسترسی بیشتری پیدا می کنند (وقتی قبل از فریز کردن، بلانچ یا پخته می شوند)، اما بعضی دیگر اگر خام بمانند وضعیت غذایی بهتری دارند.


برچسب ها: مواد غذایی - غذایی - مواد - نگهداری مواد غذایی - مواد مغذی - ارزش غذایی - روش های نگهداری
آخرین اخبار سرویس:

روش صحیح فریز کردن مواد غذایی که مواد مغذی آن ها حفظ شود

روش صحیح فریز کردن مواد غذایی که مواد مغذی آن ها حفظ شود