2 طرز تهیه فلافل به روش عربی؛ با سس انبهفلافل عربی یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که به صورت گیاهی و با مقدار زیادی نخود و ادویه های مختلف تهیه می شود. مهم ترین تفاوت فلافل عربی با فلافل اهوازی، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازاکالا، فلافل عربی یکی از خوشمزه ترین انواع فلافل است که در طرز تهیه آن علاوه بر نخود از باقلا و چاشنی های مختلف استفاده می شود. در ادامه می توانید با مراحل طرز تهیه فلافل به سبک عربی به طور کامل آشنا شوید. مرحله اول؛ مواد فلافل را آماده کنید در اولین مرحله از طرز تهیه فلافل عربی اصل خوشمزه و ترد باید نخود را برای 24 ساعت در آب بخیسانید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. در ادامه باقلا خشک را برای 12 ساعت در آب بریزید و سپس پوست باقلا را جدا کنید و آن ها را به دو قسمت تقسیم کنید. مرحله دوم؛ مواد فلافل را میکس کنید در این مرحله باید نخود، باقلا را در غذاساز و چرخ گوشت بریزید و بعد پوست پیاز و سیر را بگیرید و آن ها را نیز اضافه کنید. دستگاه را روشن و مواد را کاملا با هم ترکیب کنید. برای این که مواد به خوبی ترکیب شوند، چند بار غذاساز را خاموش کنید و مواد را از اطراف دستگاه پاک کنید و دوباره آن را روشن کنید تا مایه فلافل کاملا میکس شود. در ادامه همه ادویه ها را همراه با گشنیز خرد شده و بیکینگ پودر اضافه کنید. برچسب ها: فلافل - طرز تهیه - عربی - خوشمزه ترین - باقلا - مرحله - خوشمزه |
آخرین اخبار سرویس: |