مطالب مرتبط:
طرز تهیه مرغ با سبزیجات رژیمی | یه غذای سالم و خوشمزه و رژیمی
سوپ گشنیز یه پیش غذای خیلی ساده و خوشمزه است | طرز تهیه سوپ گشنیز
یک غذای گیاهی خوشمزه با سبزیجات و بدون گوشت درست کن! | طرز تهیه کیک سبزیجات +ویدئو
12 اثر نمایشی نماینده اصفهان در جشنواره تئاتر فجر هستند
چرا رییس جمهور بر پیگیری کاهش آلودگی هوای اصفهان تاکید دارد؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 بهمن 1402 ساعت 20:102024-01-21پزشكي

طرز تهیه گندی اصفهان؛ غذای پر از فایده و خاصیت


گندی یا گوندی یک غذای سنتی و پر از خاصیت است که فقط باید برای تهیه آن کمی وقت بگذارید، ولی به خاطر خاصیت بی نظیر آن برای بدن ارزش دارد.

- یکی از شهرستان های استان اصفهان، نجف آباد است که غذای سنتی مخصوص به خود را دارد و جزو غذا های محبوب و بسیار مشهور در این شهرستان به حساب می آید که ارزش غذایی بالایی دارد و به نوعی تامین کننده اسید های چرب سالم، فولیک اسید، ویتامین ب 12 و کلسترول است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایرنا، در ادامه مواد لازم برای تهیه گندی را مشاهده کرده و سپس طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه گندی نجف آبادی گوشت چرخ کرده: نیم کیلو تخم مرغ: 3 عدد رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری پیاز: 2 عدد به صورت رنده شده سبزی: 70 گرم (شامل انواع سبزی های معطر مانند ترخون، نعنا، مرزه یا تره) ماست: 1 لیوان آرد مخصوص گندی: 1 لیوان (شامل گندم، نخود، عدس، سویا، ذرت، تخم سبزی گرگرو، باقلا و ماش است که این مواد را ابتدا خیس کرده، سپس تفت داده شده و در نهایت آسیاب می کنند) نمک و فلفل، دارچین و زردچوبه: به میزان لازم طرز تهیه گندی نجف آبادی باید همه موادی را که به آن اشاره کردیم با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید و پس از آن که کاملا با هم مخلوط شدند یک ساعت کامل به آن استراحت بدهید.


برچسب ها: گندی - غذای سنتی - غذای - نجف آباد - طرز تهیه - خاصیت - شهرستان
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه گندی اصفهان؛ غذای پر از فایده و خاصیت

طرز تهیه گندی اصفهان؛ غذای پر از فایده و خاصیت