از نمک پنهان چه می دانید؟کارشناس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با تاکید بر لزوم کاهش مصرف نمک، گفت: هر روز بدون اینکه آگاه باشیم در حال مصرف مقادیر قابل توجهی نمک هستیم که به نمک پنهان مشهور است در بسیاری از مواد غذایی وجود دارد و توجه نکردن به میزان آن، - ایسنا/خوزستان کارشناس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با تاکید بر لزوم کاهش مصرف نمک، گفت: هر روز بدون اینکه آگاه باشیم در حال مصرف مقادیر قابل توجهی نمک هستیم که به نمک پنهان مشهور است در بسیاری از مواد غذایی وجود دارد و توجه نکردن به میزان آن، موجب افزایش فشار خون می شود. ندا فرح بخش در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اجرای پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم از اول تا نیمه بهمن ماه، اظهار کرد: مصرف نمک تنها منحصر به مواد غذایی که از آن آگاه هستیم، نیست بلکه باید مراقب نمک پنهان هم باشیم. هر روز بدون اینکه آگاه باشیم در حال مصرف مقادیر قابل توجهی نمک هستیم که به نمک پنهان مشهور است در بسیاری از مواد غذایی وجود دارد و توجه نکردن به میزان آن، موجب افزایش فشار خون می شود. وی افزود: نمک ها از مولکول های سدیم و کلرید تشکیل شده اند بنابراین مصرف زیاد سدیم نیز همان عوارض مصرف نمک را دارد. مصرف بیش از حد سدیم ممکن است موجب بروز مشکلات جدی و خطرناکی برای بدن شود بنابراین لازم است افراد آگاهی لازم و برچسب ها: مواد غذایی - مصرف - مصرف نمک - خوزستان - مرکز بهداشت - کاهش مصرف - آگاه |
آخرین اخبار سرویس: |