کمبود فسفر تولیدات کشاورزی را به مخاطره می اندازدمدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان با بیان اینکه بر اساس داده ها از طرح پایش خاک حدود 70 درصد از خاک های کشور دچار کمبود فسفر هستند، - ایسنا/گلستان مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان با بیان اینکه بر اساس داده ها از طرح پایش خاک حدود 70 درصد از خاک های کشور دچار کمبود فسفر هستند، گفت: این امر به شدت باروری خاک، تولید محصولات کشاورزی و امنیت غذایی را با مخاطره روبرو می کند. سید صمد ضیایی امروز در گفت وگو با ایسنا ضمن اشاره به مصرف کودهای فسفاته در سطح مزارع استان گلستان، اظهار کرد: برداشت عناصر غذایی خاک در فرایند تولید محصولات کشاورزی از یک سو و کاهش مصرف کود فسفاته از سوی دیگر موجب تخلیه بنیه عناصر غذایی خاک شده است. وی با بیان اینکه بر اساس داده ها از طرح پایش خاک حدود 70 درصد از خاک های کشور دچار کمبود فسفر هستند، گفت: این امر به شدت باروری خاک، تولید محصولات کشاورزی و امنیت غذایی را با مخاطره روبرو می کند. مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان با عنایت به نقش و تأثیر بی بدیل کودهای فسفاته در کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی و ارتقای سطح سلامت جامعه، بیان کرد: طی سال های گذشته کم مصرفی در کودهای فسفاته به یکی از دغدغه های مهم کارشناسان و مدیران بخش کشاورزی تبدیل شده بود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |