صفر تا صد هرس کردن درختان مختص باغداران حرفه ایحفظ و نگهداری درختان و افزایش ثمردهی آن ها، تنها با هرس کردن درختان امکان پذیر است. هرس کردن اقدامی تهاجمی علیه درخت است که به منظور افزایش باروری و فرم دهی به درخت انجام می شود. - هرس باید به موقع و به صورت صحیح انجام شود تا نتیجه بخش باشد. در صورتی که هرس کردن را غیر حرفه ای و در زمان نامناسب انجام دهید، طول عمر درخت و ثمردهی آن به میزان زیادی کاهش می یابد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازرویال نهال، به طور کلی می توان گفت که هرس کردن درخت، 2 مرتبه در طول سال انجام می شود. هرس اول به هرس باردهی نیز معروف است، در اواخر فصل زمستان و زمانی که درخت در خواب زمستانی به سر می برد، انجام می شود. این هرس در میان باغداران به هرس سیاه یا هرس زمستانی نیز شناخته می شود. هرس دوم در انتهای فصل تابستان و بعد از اتمام فرایند میوه چینی از درخت انجام می شود و به آن هرس سبز یا هرس تابستانی نیز گفته می شود. هدف از انجام هرس تابستانی، فرم دهی به درخت و حذف شاخه های اضافه آن است. بسیاری از باغداران گمان می کنند که حذف شاخه های اضافه می تواند از باردهی درخت کم کند؛ اما واقعیت این است که هرس به موقع و اصولی درخت می تواند به افزایش باردهی محصول کمک کند. 5 ترفند مهم در زمان هرس کردن درختان اگر پس از احداث باغ میوه، درختان به حال خود رها شوند، شاخه های مزاحم افزایش یافته و سبب افت کی برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |