غنی سازی مواد غذایی راهی که جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی پیمودعضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: با انتخاب روش های مناسب برای اعمال این پوشاننده ها و تولید فراورده فراسودمند مناسب جزو اهداف تعریف شده در پروژه بهینه سازی فرمولاسیون کلوچه فراسودمند عناب است . - ایسنا/خراسان جنوبی عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: با انتخاب روش های مناسب برای اعمال این پوشاننده ها و تولید فراورده فراسودمند مناسب جزو اهداف تعریف شده در پروژه بهینه سازی فرمولاسیون کلوچه فراسودمند عناب است . ساره حسینی، عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در گفت وگو با ایسنا گفت: غنی سازی مواد غذایی پرطرفدار مانند کلوچه و کیک ها که افزایش ارزش تغذیه ای این محصولات برای افراد مبتلا به بیماری هایی مثل دیابت و سلیاک که در دهه های اخیر گسترش پیدا کردند در صنعت غذا یکی از چالش برانگیزترین مسائلی است که در سال های اخیر ایجاد شده است. وی با بیان اینکه عموما برای غنی سازی محصولات خوراکی از ترکیبات غنی از مواد مغذی مورد نیاز بدن، استفاده می شود، اظهار کرد: برای غنی سازی مواد غذایی پرطرفدار مانند کلوچه و افزایش ارزش تغذیه ای آن با حمایت های مالی و معنوی جهاد دانشگاهی پروژه هایی تعریف کردیم به صورتی که علاو برچسب ها: خراسان جنوبی - جهاد دانشگاهی - گیاهان دارویی - خراسان - جنوبی - تحقیقات - مناسب |
آخرین اخبار سرویس: |