سرانه مصرف ماهی در همدان 8.5 کیلوگرم استرییس سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه یکی از اولویت های سازمان توسعه شیلات و پرورش آبزیان است، گفت: در تلاش هستیم با افزایش تولید، - ایسنا/همدان رییس سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه یکی از اولویت های سازمان توسعه شیلات و پرورش آبزیان است، گفت: در تلاش هستیم با افزایش تولید، افزایش سرانه نیز میسر شود به طوریکه از 8. 5 کیلوگرم در استان به متوسط کشوری و جهانی ارتقاء یابیم. رضا بهراملو در جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی استان همدان، با اشاره به اینکه یکی از برنامه های ویژه جهادکشاورزی در راستای مصرف آبزیان، فرهنگ سازی است، مطرح کرد: متوسط کشوری سرانه مصرف ماهی 12 کیلوگرم است اما این رقم در متوسط جهانی 23 کیلوگرم است. وی با تأکید بر اینکه افزایش مصرف ماهی نقش بسزایی در سلامت خانواده و جامعه دارد، مطرح کرد: با فرهنگ سازی از جمله ترویج فرهنگ مصرف ماهی با جشنواره هایی چون طبخ آبزیان و غذاهای دریایی، سرانه افزایش پیدا می کند. بهراملو با اشاره به اینکه افزایش تولید پرورش ماهی همچون دیگر محصولات کشاورزی مد نظر است، یادآور شد: در تلاش هستیم با افزایش تولید، افزایش سرانه نیز میسر شود به طوریکه از 8. برچسب ها: مصرف ماهی - جهادکشاورزی - استان همدان - سرانه مصرف ماهی - کیلوگرم - همدان - آبزیان |
آخرین اخبار سرویس: |