نوشیدن روزانه چای پیری بیولوژیکی را به تاخیر می اندازددانشمندان چینی به این احتمال اشاره می کنند که دم نوش های سنتی، غنی از برخی ترکیبات تقویت کننده سلامتی هستند که ممکن است در افزایش طول عمر نقش داشته باشد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از همشهری آنلاین، از لحاظ تاریخی، چای سیاه به دلیل فواید بالقوه آن برای سلامتی، به ویژه در بهبود سلامت قلب، روده و مغز شناخته شده است. علاوه بر این، مطالعات حیوانی نشان داده است که فلاونویید ها که به وفور در چای یافت می شوند، به طور بالقوه می توانند طول عمر موجودات مختلف از کرم و مگس گرفته تا موش را افزایش دهند. مطالعه تاثیر چای بر پیری یک مطالعه جامع توسط کارشناسان دانشگاه سیچوان در چنگدو، چین، شامل تجزیه و تحلیل داده های دو گروه بود: 5998 فرد بریتانیایی بین 37 تا 73 سال و 7931 شرکت کننده چینی 30 تا 79 ساله. شرکت کنندگان اطلاعات دقیقی در مورد عادات مصرف چای خود، از جمله نوع چایی که ترجیح می دادند (سبز، سیاه، زرد یا اولانگ) و میانگین تعداد فنجان هایی که در روز مصرف می کردند، ارائه کردند. سپس محققان نشانگر های مختلف پیری مانند فشار خون، کلسترول و درصد چربی بدن را برای تعیین سن بیولوژیکی شرکت کنندگان ارزیابی کردند. چای پیری بیولوژیکی را کند می کند این یافته ها که در مجله The Lancet Regional Health - Western Pacific منتشر شد، نشان داد که افرادی که چای می نوشند علائم پیری بیولوژی برچسب ها: سلامت - طول عمر - افزایش طول عمر - مطالعه - سلامتی - افزایش - تقویت کننده |
آخرین اخبار سرویس: |