شیر، سُمومِ بدنِ انسان را می زُدایدمدیر گروه طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان : تا زمانی که می توان یک فرد بیمار را با غذا درمان کرد نباید دارو مصرف شود و بلکه باید به روزی برسیم که بیماران را با غذا درمان کنیم. - مدیر گروه طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: شیر یکی از بهترین و مهمترین مواد غذایی است که بعنوان تریاق و پادزهر سُموم بدنِ انسان به شمار می آید. محمد انصاری پور در گفت و گو با ایرنا افزود: شیر حاوی پروتیین، قند و چربی است اما رفتار فیزیولوژیکی(اندام شناسی) خاصی نیز در بدن انسان دارد و باعث زُدایش سُموم مختلف در بدن انسان می شود. وی با تاکید بر اینکه با توجه به آلودگی هوا و ورود مواد مُضر از طریق غذا به بدن، مردم باید بیشتر از شیر استفاده کنند، اظهار کرد: شیر یکی از قابل دسترس ترین پادزهرها برای همه مردم است و می توان با قیمت مناسب آن را تهیه کرد. انصاری پور، برخی دیگر از پازدزهرها برای بدن را شِوید و جعفری از گروه سبزی ها و نارنج از گروه میوه ها عنوان کرد. این متخصص طب ایرانی تاکید کرد: مردم نباید شیر را از سبد غذایی روزانه خود حذف کنند و لازم است این موضوع بخوبی برای آنها تبیین شود. انصاری پور با اشاره به اینکه مصرف شیر، پُراشتهایی را رفع می کند، خاطرنشان کرد: شیر باید بطور کامل مصرف شده و چربی آن گرفته نشود. برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان - دانشگاه علوم پزشکی - دانشگاه علوم - انسان - علوم پزشکی - بدن انسان - طب ایرانی |
آخرین اخبار سرویس: |