کیوی چگونه وارد ایران شد؟شاید جالب باشد بدانید کیوی در ابتدا یک میوه ناشناخته در ایران بوده است و به تدریج معروف شد. آیا میدانید کیوی برای کدام کشور است؟ - شاید جالب باشد بدانید کیوی در ابتدا یک میوه ناشناخته در ایران بوده است و به تدریج معروف شد. آیا میدانید کیوی برای کدام کشور است؟ به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا،کانال عصر ایران در تلگرام نوشت: کیوی که به انگور فرنگی چینی نیز شناخته میشود، گیاه بومی جنوب چین و میوه ملی جمهوری خلق چین است. طبق آمار سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) در حال حاضر ایران پنجمین تولیدکننده کیوی در جهان است. چین با تولید 50 درصد کیوی جهان، رتبه اول را به خود اختصاص داده است و نیوزلند، ایتالیا و یونان به ترتیب رتبه های دوم، سوم و چهارم جهان را دارند. علت نامگذاری کیوی به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک، نام این گیاه از نام گونه ای پرنده زیبا گرفته شده که در نیوزیلند پرنده ملی بود و در دهه شصت میلادی به این میوه داده شد (پرنده کیوی). رتبه ایران در تولید کیوی طبق آمار سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) در حال حاضر ایران پنجمین تولیدکننده کیوی در جهان است. چین با تولید 50 درصد کیوی جهان، رتبه اول را به خود اختصاص داده است و نیوزلند، ایتالیا و یونان به ترتیب رتبه های دوم، سوم و چهارم جهان را دارند. برچسب ها: کیوی - ایران - میوه - پرنده - در ایران - جمهوری خلق چین - جهان |
آخرین اخبار سرویس: |