بایدها و نبایدهای رژیم غذایی برای کاهش وزنسرپرست گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: داشتن رژیم غذایی سالم، جایگزینی مواد غذایی مضر با سالم، سرو غذا در ظروف کوچک و افزایش تعداد وعده های غذایی و غیره به کاهش وزن کمک می کند. - ایسنا/زنجان سرپرست گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: داشتن رژیم غذایی سالم، جایگزینی مواد غذایی مضر با سالم، سرو غذا در ظروف کوچک و افزایش تعداد وعده های غذایی و غیره به کاهش وزن کمک می کند. سعیده محمدی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه رژیم غذایی سالم بر اصل تعادل و توازن و تنوع استوار است، اظهار کرد: تغذیه سالم، فعالیت فیزیکی و رفتار درمانی سه اصل مهم در درمان چاقی است. وی در پاسخ به این سوال که چطور وزن خود را ایده آل نگه داریم، افزود: برای دستیابی به سلامت فردی باید برنامه غذایی خود را تنظیم و اصلاح کرده و داشتن فعالیت بدنی نیز به متعادل نگهداشتن وزن کمک می کند. این مسئول با اشاره به اهمیت افزایش تعداد وعده های غذایی در طول روز و کاهش حجم هر وعده غذایی، تصریح کرد: افراد بهتر است برای جلوگیری از پرخوری، غذای خود را در ظروف کوچکتری سرو کرده و به آرامی میل کنند. سرپرست گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی استان در پاسخ به این سوال که برای جلوگیری از گرسنگی چه کار کنیم، گفت: استفا برچسب ها: غذایی - دانشگاه علوم پزشکی استان - رژیم غذایی سالم - معاونت بهداشت دانشگاه - رژیم غذایی - دانشگاه علوم پزشکی - معاونت بهداشت |
آخرین اخبار سرویس: |