مطالب مرتبط:
افسردگی را با مصرف این خوردنی کاهش دهید
با مصرف این ویتامین از افسردگی برای هیمشه در امان باشید
کاهش 50 درصدی بارش های زمستانه/ مدیریت مصرف آب را جدی بگیرید
جزییات جدید از سهمیه بندی آرد و نان/ طرح هوشمند سازی نان چقدر مصرف آرد را کاهش داده است؟
کاهش 50 درصدی بارش های زمستانه/ همه اقشار جامعه مدیریت مصرف آب را جدی بگیرند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 بهمن 1402 ساعت 16:002024-01-28پزشكي

افسردگی را با مصرف این خوردنی کاهش دهید


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با اشاره به اینکه سروتونین به طور طبیعی در مغز تولید می شود، به عنوان یک نوروترانسمیتر مهم در کنترل حالت های خلقی و روحی عمل می کند، - گفت: سطوح پایین سروتونین به افزایش احساس افسردگی و ناراحتی روحی می انجامد، به همین دلیل مصرف لبنیات که حاوی ویتامین D است می تواند در کاهش علائم افسردگی مؤثر باشد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: مصرف لبنیات در پیشگیری از افسردگی بسیار حائز اهمیت است.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا به نقش مصرف لبنیات در پیشگیری از افسردگی اشاره کرد و افزود: افسردگی از مشکلات روحی و روانی شایعی هست که می تواند بر کیفیت زندگی فرد تأثیرگذار باشد.

وی با بیان اینکه مصرف منظم لبنیات می تواند به پیشگیری و کاهش احتمال ابتلا به افسردگی کمک کند، خاطرنشان کرد: اگر به دنبال راهکاری ساده و سالم برای پیشگیری از افسردگی هستیم باید به مصرف منظم و مناسبی از لبنیات در رژیم غذایی خود توجه کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اظهار کرد: مطالعات علمی نشان داده است که لبنیات شامل شیر، پنیر، دوغ و ماست حاوی ترکیبات مفیدی مانند ویتامین D، کلسیم، پروبیوتیک و آمینواسیدها به سلامت ذهنی و روانی کمک می کنند.


برچسب ها: افسردگی - دانشگاه علوم پزشکی نیشابور - دانشگاه علوم پزشکی - پیشگیری - لبنیات - معاون بهداشت - دانشگاه علوم
آخرین اخبار سرویس:

افسردگی را با مصرف این خوردنی کاهش دهید

افسردگی را با مصرف این خوردنی کاهش دهید